Lilian

Lilian van MaanenLilian van Maanen kreeg als middenstandsdochter het ondernemersgevoel van jongs af aan mee. Na haar opleiding bij Schoevers heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in diverse sectoren; van het MKB tot aan de Groothandel, waar zij haar verkoop- en computervaardigheden verder vergrootte.

Naast de werkzaamheden voor 100 Procent Service vervult zij belangeloos het voorzitterschap van de Stichting Puik voor Elkaar. Lilian is bedenker en medeoprichter van deze stichting. Lilian heeft haar idee, bedacht aan de keukentafel, in een paar jaar weten te transformeren tot een landelijk bekende en onderscheiden stichting. Lees meer …

Lilian beschikt over een groot netwerk en is, mede door de stichting, veel te vinden op netwerkborrels en bijeenkomsten. Ook het plaatsen van artikelen via de website, nieuwsbrieven en in de Social Media is voor haar gesneden koek. Ze is een echte doener, niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ze weet mensen aan elkaar te koppelen en denkt graag mee om bedrijven op een leuke manier te promoten.


Like/Volg ons op Social Media

 twitter-logo_23LinkedIn_logo_initials     fb_icon_325x325